sâmbătă, 29 septembrie 2007

Cri, PET gri

Am fost azi la Buşteni şi am urcat cu telecabina până la Babele. Biletul e 21 de lei pentru un adult. Numai dus. Întors e tot 21 şi, dacă iei de prima dată dus-întors, beneficiezi de fabuloasa reducere de 2 lei. Nu comentez preţul, unele chestii merită, cred că şi asta merită şi nici nu ştiu cât costă întreţinerea telecabinei (bănuiesc că destul de mult). Ce m-a scos din sărite e că, la banii ăştia, puteau să spele măcar o dată pe săptămână geamurile telecabinei, ca să poţi să vezi clar şi să poţi să faci şi tu, turistul lui peşte, nişte poze fără pete, că doar d'aia dai banu' şi te tragi pe fir: SĂ VEZI CEVA!
Clădirea telecabinei din Buşteni e varză, iar aia de la Babele e varză tocată mărunt. Parcă s-ar fi dat ordin de demolare şi nimănui nu-i mai pasă. Nici măcar WC-ul nu le funcţionează - n-au apă. Dacă vrei să faci caca, trebuie să te duci la Cabana Babele, că pipi face toată lumea pe monumentele naturii.
În rest, tone de gunoaie răspândite peste tot, pe întreg platoul. Greierele ăsta de mai jos tocmai terminase de mâncat o juma de ciocolată aruncată în iarbă cu tot cu staniol şi mi-a zis că pleacă să-i dea cu tifla furnicii. O fi fost cu rom ciocolata.

2 comentarii:

Unknown spunea...

dumnezeule ce tare e postu asta!!!!!!
mai vreau,mai vreau!

Anonim spunea...

=)))))
cat a cerut greierele sa stea la pozat?