miercuri, 20 ianuarie 2010

London (1)

I was asked to contribute with one photo to a gallery about London. Looking back to the pictures I took last summer, I have chosen some. Being a perfect Libra, it's hard for me to take the final decision. So, I hope for a little help from my friends. Which means that you're invited to select my contribution. Be free to reject them all, if you consider that none of them is worth. Thanks a lot.

Am fost invitat să contribui cu o poza la o galerie foto dedicată Londrei. Am tras cu ochiul în folderul cu poze făcute vara aceasta şi am selectat câteva. Balanţă fiind, mi'e greu să iau decizia finală aşa că apelez la cei doi-trei de vizitatori pe care îi am cu rugămintea de a mă ajuta în a alege contribuţia mea. Vă rog să nu mă menajaţi în cazul în care vi se pare că nici una dintre imagini nu merită. Mulţam fain.












5 comentarii:

dan ghemes spunea...

ca deformatie 'profesionala' de jurist care vinde otel de vreo cativa ani buni imi place negru ala intre profilele alea de otel,'ca, comentator' zic , big bangu'. poza 2.

Anca spunea...

A doua. :)

Unknown spunea...

2 si 4..no,prea aproape de balanta :))

Alina spunea...

A 5-a sau prima

Unknown spunea...

S-a putea sa gandesc in clisee, dar imi place a 2a pentru ca arata cel putin doua dintre aspectele care definesc orasul ala. Printre cladirile vechiului imperiu curg intr-una double-deckere si alte mijloace de transport (in comun sau nu)din lumea asta noua.
Apoi imi mai place si a 6a. Daca ar fi iar sa caut o interpretare m-ar duce cu gandul la diversitatea demografica a Londrei de acum. Ai Millennium bridge (parca ala e, nu?) si un copil care va lua in "primire" Londra peste ceva vreme. Bine, ca ar functiona f bine la pachet 6 cu 7, pe ideea "prezent" si "viitor" :)